Boende på Dugi Otok

Amarcord Škola

På en unik plats ska det vara ett genuint och personligt boende. Välkommen till Beatrice Di Lallos Boutique hostel!

Amarcord Škola är en fd skola i utkanten av byn Veli Rat som varsamt renoverats av Beatrice och hennes man Darko. Samtliga rum är smakfullt inredda med en personlig retro-känsla och man kan nästa höra skolbarnens spring i korridorerna.

Boende Dugi Otok och trädgården

Det finns flera mycket trevliga sällskapsytor både inne och ute. Du kanske vill sitta i skuggan på terrassen med en god bok och ett glas spritsigt Malvasia vin. Eller njuta av en cappuccino gjord av italienska Beatrice. Ett parti backgammon eller något annat spel finns tillgängligt om du hittar någon att spela med.

Det är nära till morgondoppet, 10 meter – bara att gå över vägen. Efter simningen kan solen torka dig på trädäcket innan du går upp för att äta frukost.

Middagarna äter vi i trädgården om vädret tillåter, vilket det oftast gör. Eftersom Beatrice och Darko har sina lokala fiskare så blir det mycket fisk och skaldjur. Beatrice kommer från Neapel, dvs pizzans hemstad, så givetvis kommer vi mumsa pizza slicear också. Luncherna äter vi “hemma” om vi inte är ute på äventyr på ön, då har vi med oss lunchpaket.

Under vår vistelse finns det inga andra gäster boendes utan vi har huset helt för oss själva. Huset har dubbel- och trebäddsrum samt en större sovsal med fem sängar. Toaletter och duschrum delar vi på. Givetvis finns tillgång till wifi.

 Vad tycker tidigare resenärer som bott här

“Otroligt vackert och läckert inrett och jag tror inte att jag har sovit så gott på många år trots att vi var fyra okända personer i samma rum. Sängarna med möjligheten att dra för och ”koja” till det var “toppnotch”!
– Marie Trepkow

“Beas mat var helt suverän! Jättegott från frukost till middag. Något stora portioner bara. Så goda fikabröd!”
– Susanne Karlsson

“Boendet var superbra. Bra att vissa kan sova själva och vissa i grupp. Fräscht ställe! Mysig miljö både inne och ute.”
– Anna Larsson