“Fuck Balance” och bli proffs på att stå stadigt i förändring!

Nu har du möjlighet att följa med på en unik ”träningsresa” där vi utmanar föreställningen om att det går att finna balans i livet. Vi anser att det är en hopplös strävan som skapar stress och uppmanar istället till ”Fuck Balance” – gilla läget och må bättre!

Under fyra dagar kommer proffsiga Helena Eriksson Grönbek, med mångårig erfarenhet av att utveckla människor och grupper, leda och coacha genom träning och övningar. Vi kombinerar också med upplevelser utöver det vanliga på den vackra ön Dugi otok. Fokus under ”träningslägret” kommer att vara att arbeta med vår förmåga att hantera livets naturliga obalans och bygga upp vår motståndskraft (resiliens). Med utgångspunkt i Helenas bok “Fuck Balance, gilla läget och må bättre” jobbar vi med praktiska övningar, reflektioner, andning och avslappning för att bättre kunna hantera livets vinglighet – och må bra på vägen.

Helena Eriksson Grönbek

Helena har 15 års erfarenhet av ledarutveckling, medarbetarskap och teamutveckling.

Hon coachar också ledare och medarbetare, ofta med ledord som hållbarhet, fokus, resiliens och mindfulness. Helena är passionerat intresserad av hur vårt intellekt och våra känslor påverkar såväl privatliv som arbetsliv. Läs mer om Helena

Anmäl dig nu

 nästa resa den

22-26 september 2020

Pris per person 9.400 SEK

Här hittar du resefakta

Dagar kvar till nästa resa

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

“Träningslägret” kommer äga rum 22-26 september 2020 och priset per deltagare är 9.400 SEK. Vi har begränsat antalet deltagare till max 10.

Det kommer att finnas tid att uppleva Dugi otok tillsammans eller på egen hand. Vi bor på genuina Amarcord Škola i utkanten av byn Veli Rat och alla måltider ingår i priset. Läs mer under rubriken Boende och måltider.

I priset ingår Helenas bok “Fuck Balance – gilla läget och må bättre”. Cirka en månad innan avresa kommer du få ett schema med hålltider samt innehållet under respektive dag.

 

Har du frågor om kursens innehåll, tveka inte att maila Helena här eller ring 0721-41 50 22!