Tänka långt, handla kort!

19-23 maj 2020


Nu har du möjlighet att följa med på en unik temaresa där vi kombinerar aktiehandel med yoga i en genuin naturlig miljö!

Vi kommer utgå från din personliga profil när det gäller risk, tid och pengar, och lära ut grunderna i kortsiktig handel, med långsiktiga mål. Vad är det som påverkar rörelser och aktiekurser samt hur ska du observera och reagera på handeln på börsen?

Det är en hel del psykologi i aktiehandel och din sinnesnärvaro är viktig för att du ska ta kloka beslut. Därför kommer vi kombinera kursen med yoga i en avslappnad miljö för att skapa bra förutsättningar för att hitta ditt lugn.

Under fem dagar kommer aktiefantasten och daytradern Patricia Hjärtner, med snart 20 års erfarenhet av aktiehandel, dela med sig av sina erfarenheter och kunskaper. Målsättningen med kursen är att du ska sätta din egna strategi och känna dig trygg och bekväm i din aktiehandel.

Dag 1 - tisdag

Föreläsning om portföljstrategi

Dag 2 - onsdag

Skapa din egna aktiestrategi - plan och regler samt tidshorisont

Hur du hittar viktig information

Din bevakningslista

Riskhantering

Dag 3 - torsdag

Grunderna i teknisk analys

Dag 4 - fredag

Tradingdag - vi köper och säljer direkt på börsen

Dag 5 - lördag

Analyser av fredagens aktiehandel

Yogainstruktör Charlotte Brockman och daytrader Patricia Hjärtner i symbios.

Aktieresan äger rum 19-23 maj 2020 och priset per deltagare är 11.900 SEK. Vi har begränsat antalet deltagare till max 12 för att du ska hinna få personlig coaching och vägledning utifrån dina behov.

Vi bor på genuina Amarcord Škola i utkanten av byn Veli Rat och alla måltider ingår i priset. Läs mer under rubriken Boende och måltider. Om vädret är med oss kommer delar av utbildningen att genomföras i kombination med sol och bad. Det kommer också finnas tid att uppleva Dugi otok tillsammans eller på egen hand.

Cirka en månad innan avresa kommer du få ett schema med hålltider samt fördjupad beskrivning av innehållet under respektive dag.

Har du frågor om kursens innehåll, tveka inte att maila Patricia här !

Patricia Hjärtner

Patricia Hjärtner har lönsamt varit aktiv på börsen i snart 20 år och daytradat på heltid i 11 år. Hennes välbesökta blogg och Facebook-grupp, Tradingmamman, har många återkommande följare. Patricia genomför också årligen ett flertal dagskurser och workshopar med fokus på kortsiktig aktiehandel - tänka långt, handla kort!

Patricias mål är att sprida kunskap så att alla ska kunna

ta kontroll över sina investeringar och själva ta ansvar

för sina ekonomiska beslut.


Patricia driver också sedan ett drygt år tillbaka en yogastudio tillsammans med Charlotte Brockman. Charlotte har rest världen runt och studerat yoga sedan 20-årsåldern. Charlotte är vår yogainstruktör under resan och alla kan vara med på hennes yoga där fokus kommer vara mjuka rörelser i kombination med andningstekniker.