Träna helt enkelt!

26-30 maj 2020


Häng med på en härlig träningsresa i maj där du inspireras av övningar som är enkla att utföra och lätta att komma ihåg.


Målet är att stötta dig i att skapa eller förnya dina träningsrutiner för långsiktig och hållbar fysisk hälsa. Vi kommer att träna hela kroppen på olika sätt där vissa träningspass har högt tempo och vissa pass är lugna.


Övningarna passar alla och med olika intensitet kommer du att utmanas på din aktuella individuella nivå. Vi använder egen kroppsvikt, enkel utrustning och plockar det bästa från omgivningen. Även om vi tränar i grupp så är Lena Östman din personliga tränare och det har du möjlighet att utnyttja till max!


Vi kommer också varva träningen med dynamiska föreläsningar där vi diskuterar ett ämne inom hälsa både utifrån fakta och våra erfarenheter.


Att se fram emot

  • Utflykter med träning och bad i kristallklart vatten
  • Lugn träning med avslappning i rofylld, naturnära miljö
  • Halvdagsvandring i nationalparken Telašćica
  • Lekfull, fartfylld träning
  • Egen exklusiv tid med personlig tränare
  • Egen tid för reflektion och återhämtning
  • Halvdags shopping i Zadar på fastlandet


Träningsresan äger rum 26-30 maj 2020 och priset per deltagare är 9.500 SEK. Vi har begränsat antalet deltagare till max 12 för att du ska hinna få personlig coaching och vägledning utifrån dina behov.

Vi bor på genuina Amarcord Škola i utkanten av byn Veli Rat och alla måltider ingår i priset. Läs mer under rubriken Boende och måltider. Givetvis kommer vi förlägga de flesta träningarna i kombination med sol och bad. Det kommer också finnas tid att uppleva Dugi otok tillsammans eller på egen hand.

Cirka en månad innan avresa kommer du få ett schema med packlista, hålltider samt fördjupad beskrivning av innehållet under respektive dag.

Har du frågor om kursens innehåll, tveka inte att kontakta Lena Östman på 0739-64 51 08 eller via mail!

Lena Östman

Jag är en person med stort rörelsebehov och uppskattar rörelseglädje högt. Mitt syfte som personlig tränare är att förmedla denna glädje på enklast möjliga sätt.

Jag har alltid varit intresserad av träning, kost, allt som får en kropp att må bra och fungera på bästa sätt. Min egen träning består av den triad som ger långsiktig hälsa; styrka, puls och rörlighet. Styrketräning och löpning är träningsformerna som har följt mig sedan unga år.

En dag bestämde jag mig för att ”göra det på riktigt” efter att ha haft träningsuppdrag under åren och gått kortare utbildningar inom olika inriktningar. Jag studerade till Personlig Tränare med hälsoprofil på Axelsons Gymnastiska Institut. Lämnade arbetet som säljare på en redovisningsbyrå och startade mitt eget företag, Enkel Träning Lena Östman AB, i slutet av 2015. Läs mer på Lenas hemsida.


"Lena tycker att en god hälsa ska vara en självklarhet för alla och ingå i en normal vardag. Att addera styrka, puls och rörlighet till våra kroppar på ett roligt sätt är målet. Oavsett tidigare träningserfarenhet, ålder, kön och livssituation kommer du att få utmanas på din aktuella nivå." - Maria